لوح فشرده  مجموعه  مقالات  سایت فکرنو  هدیه ای مناسب از طرف شما  برای مدیران اساتید دانشگاه ، کارشناسان ، دانشجویان ،  معلمان،  دانش آموزان  ، کارمندان ، خانم های خانه دار  و بسیاری دیگر از علاقمندان                                                           برای خرید لوح فشرده سایت فکرنو  به بخش فروش نرم افزار مراجعه فرمایید.                                          با تشکر   گروه علمی سایت فکرنو   

   


 

اسرار تفکر خلاق نیکلا تسلا


 

   
   

www.Fekreno.org

 

 

 

 

 

 


 


نیکلا تسلا مانند توماس ادیسون شناخته شده نیست ولی کسانی که او را می شناسند، معتقدند که این نابغه مخترع از ادیسون هم پیشی گرفته است.او فاقد دانایی بازاریابی ادیسون بود ولی چشم انداز او سطوح جدیدی را برای شناخت انسانی بازگشایی کرد. حتی امروزه، بازنگری به ایده های او برای دستیابی به یک سیستم انرژی آزاد طبیعی و نجات محیط زیست و کره زمین و تجدید حیات، بهره گیری می شود.

تسلا نخست در ۱۸۸۴ وارد آمریکا گردید و در ۳۰ جولای ۱۸۹۱ به تابعیت رسمی ایالات متحده آمریکا در آمد. وی نخست مدتی در نیویورک زندگی کرد و برای توماس ادیسون کارهای مهندسی انجام می‌داد.

اما مدتی بعد بدلیل مخالفت ادیسون با پرداخت و افزایش حقوق تسلا (که هفته‌ای ۲۵ دلار برای کارهای زیربنایی شرکت ادیسون بود) از مقام خود استعفا داد. ادیسون حاضر نبود به نظرات تسلا در مورد برق متناوب توجهی کند، و برق جریان مستقیم را برتر از جریان متناوب می‌دانست. ادیسون در اواخر عمر خود البته از این تصمیم خود سخت پشیمان گشت.

تسلا در حالی نظریات برق جریان متناوب چند فازهٔ خود را تکمیل کرد که در کانال ها برای ادیسون بیل می زد. وی در سال ۱۸۸۸ طرحی نوین از موتور القایی را برای انجمن مهندسان برق و الکترونیک معرفی کرد.


این مقاله به هیچ عنوان شخصیت عمیق نیکلا تسلا را کشف نمی کند. بنا بر این، لطفا مطالعات خود را در مورد این شخصیت متفکر نابغه و انساندوست از طریق لینک های داده شده در متن اصلی و یا از طریق اینترنت گسترش دهید.

 این متن تنها یک نتیجه گیری از برخی اسرار تفکر خلاق شگرف تسلا است و آنچه، پس از گذشت یک قرن، باعث فعالیت و گسترش ایده هایی که امروزه هم در حال بهره برداری و مطالعه قرار می گیرد و اینکه چه چیزهایی می تواند ما را از تقلید سبک اندیشه تسلا یرای آزادسازی و شناخت توانایی های فوق العاده و خلاق خودمان آگاه سازد.


نیکلا تسلا دارای تفکر تصویری خارق العاده ای بود. هرگاه که ایده جدیدی برای اختراع یک ماشین بدست می آورد، توانایی چیدن و راه اندازی آن و همچنین اجرا و چگونگی کارکرد آن ماشین را در ذهن خود نیز داشت.

هوشمندی فوق العاده دقیق تسلا، در نتیجه توسعه ظرفیت توانایی ذهنی او بود. این امر در هنگام ساختن نخستین نمونه ماشین جدیدی که در حال پایه ریزی آن بود، تایید شد. او دقیقا چگونگی کارکرد آن ماشین را می دانست زیرا که آن را در "آزمایشگاه ذهن" خود تجربه کرده بود.


به نظر می رسد که توانایی های عجیب و قدرتمند نیکلا تسلا از سنین کودکی او شروع شد. شاید یک نوع خودگرایی در کودکی باعث این شد که او این توانایی ها را بدست آورد. باقی ما انسان های معمولی؛ با تمرین، توانایی توسعه قدرت تجسم خود را بالا می بریم. هیچ چیزی چشم سوم تصور شما را مثل تمرین جریان تفکر تصویری افزایش نخواهد داد.


تسلا در مورد روش تفکر تصویری خود اینگونه توضیح می دهد: "روش من متفاوت است. من هیچ عجله ای برای ورود به حوزه کاری ندارم. هنگامی که یک ایده جدید به ذهنم می رسد، در تخیل خود شروع به ساختن آن می کنم و دستگاه را در ذهنم راه اندازی و تکمیل می نمایم. هنگامی که اختراع خود را به اتمام رساندم و از هرگونه تکمیل کردن آن فارغ شدم و هیچ ایراد و اشکالی در آن ندیدم، آنگاه است که آن را به مغز خود ارائه می دهم تا محصول نهایی را به انجام برسانم."



یک نابینا می تواند چگونگی دیدن را بیاموزد

نمونه ای از یادگیری چگونگی گسترش فوق العاده قدرت تجسم؛ "مارک تیو" است که نابینا بدنیا آمده. در سال 1984 او کتاب خارق االعاده "یادگیری بزرگ" را با خط بریل (خط ویژه نابینایان) خواند و متوجه شد، چیزهایی را که نیاز دارد در این کتاب موجود است. او شروع به یادگیری و تمرین تکنیک های آموزش سریع و حرفه ای برنامه نویسی کامپیوتر کرد و طولی نکشید که به یک متخصص ماهر عیب یابی تبدیل شد و کافرمایانش، پس از مدت کوتاهی، او را به مدیریت قسمت نرم افزار و برنامه نویسی ارتقاء دادند. در کتاب یادگیری بزرگ سال 2000، در مورد شیوه یادگیری او اینگونه نوشته شده: "با استفاده از مهارت های جدیدی که برای آرامش یافتن آموخته بود، شروع به تجسم همراه با موسیقی برای ساده سازی ارتباط با ذهن ناخودآگاهش کرد. او این روش را برای برنامه نویسی کامپیوتر، مناسب خود دید چون می توانست برنامه ها را به حافظه خود بسپارد و در ذهن خود آنها را ببیند. او می توانست ویروس ها را در برنامه هایش مشاهده کند و حتی، به چاپ برنامه هایش به زبان بریل نیز احتیاجی نداشت. او تمام برنامه ها را می توانست در ذهن خود براند."



اهداف انسان دوستانه تسلا

نیکلا تسلا در یک بخش پر مشکل در جهان بدنیا آمده و فقر، درد و رنج مردم فقیر را دیده بود. هنگامی که در امریکا سکنی گزید، تمرکز خود را بروی آرمان های انسان دوستانه آغاز کرد. او می خواست دنیا را به مکان بهتری تبدیل کند، یک مکان راحت تر برای زندگی انسان ها! او می خواست که تمامی مردم توانایی تماس از فاصله دور را با یکدیگر داشته باشند. او آرزو داشت که همه دارای شغل باشند و به تمامی منازل دنیا برق رایگان برساند که همه از انرژی طبیعی و رایگان، بتوانند ماشین آلات خود را بدون هزینه براه بیاندازند و از وسایل نقلیه عمومی رایگان استفاده کنند.

تسلا عقیده داشت که می‌توان الکتریسیته را به صورت بیسیم انتقال داد و در این راه سعی بسیار کرد اما موفق نشد. در فيلم حيثيت ساخته كريستوفرنولان؛ تسلا مى تواند انرژى الكتريسته را بصورت بيسم منتقل و حتى انسان را شبيه سازى كند.


او با اینکه به ثروت دست یافت اما تمام آن را صرف پژوهش علمی کرد، و در فقر و بدهکاری در نیویورک در یک اتاق در یک هتل درگذشت.



ماموریت ما برای بدست آوردن خلاقیت بیشتر


ما نیز می توانیم از خلاقیت خود برای اهداف انسان دوستانه و آرمان های نیک استفاده کنیم. از ابتدای تمدن بشر تا امروز، انسان به خیرخواهی تمایل شدید داشته است.این خدمات می توانند جنبه ملی یا مذهبی و برای خدمت به خالق و مخلوق ، خدمت به عشق و خانواده و یا اجتماع و حتی صلح و آشتی باشد. ما می توانیم با خلاقیت به مبارزه با مشکلات شخصی و جامعه خود بپاخیزیم و جهان را به مکان بهتری تبدیل کنیم.


منابع
http://www.creativethinkingwith.com/Nikola-Tesla-Creative-Thinking-Secrets.html

http://fa.wikipedia.org


 

****

 

منبع : مقاله " اسرار تفکر خلاق نیکلا تسلا "فرشاد سجادی برگرفته از  http://www.thinkingacademy.org

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

در صورتی که علاقمند هستید خبرهای  آموزشی از طریق پیامک برای شما ارسال شود

شماره تلفن همراه خود را در خبرنامه پیامکی ثبت فرمایید

 

 

 

 

 

 





 

 

               
  برای اطلاع از به روز شدن سايت  فکرنو  ، ابتدا نام و سپس  پست الکترونيکی  خود را وارد نماييد.      

 

 

 

 

         جستجو در سايت فکر نو

 

 

 

 

 

بازگشت به صفحه اصلی  

 

 

 

 

سایت فکرنو-سایت خلاقیت ،نوآوری و کارآفرینی

wwww.fekreno.org